Als je haar je in de steek laat...

Haarverlies kan iedereen overkomen

Haarverlies kan iedereen overkomen. Een genetische oorzaak of een chemotherapie liggen meestal aan de basis. Wat ook de oorzaak moge zijn, de trots van hij of zij die ermee geconfronteerd worden, hoeft niet gekrenkt te worden.itae.

Klant is koning

Ook bij ons is de klant koning en daar houden we ons ook aan. Het gaat in de eerste plaats om advies en niemand wordt tot iets verplicht. Het up-to-date blijven met de nieuwste technieken en verzorgingsproducten is dan ook essentieel.

Discretie hoog in het vaandel!

Wie een haarprothese of een haartoevoeging nodig heeft, heeft recht op discretie, deskundig advies en vakwerk. Een haarprothese is pas geslaagd wanneer zelfs het meest kritische oog geen verschil meer ziet met he natuurlijk kapsel. Ook alopecea-patïenten of mensen met plaatselijk haarverlies kunnen er baat bij hebben.

Troeven
 • Reeds meer dan 15 jaar ervaring
 • De pruiken worden na het bepalen van uw keuze gratis bijgeknipt en verzorgd
 • Uw echt haar wordt perfect nagebootst. Het is onmogelijk het verschil op te merken
 • Individuele en discrete opvang
 • Adviescentrum pruiken voor chemotherapie patiënten
 • Onmiddellijk leverbaar
 • Terugbetaling ziekenfonds
 • Perfecte onderhoudsdienst en aanpassing
 • Raadpleeg vrijblijvend onze catalogus
 • Synthetisch of echt haar, maatwerk
 • Gratis bijknippen en aanpassen
 • Grote voorraad
Methode - Werkethiek

Bij onze eerste kennismaking nemen we polshoogte van de wensen van de klant.Een recente foto kan een belangrijk hulpmiddel zijn om zo natuurgetrouw mogelijk aan u wensen te voldoen.Passende modellen en andere gewenste kleuren worden opgevraagd bij verschillende firma's.

Na 2 à 3 dagen wordt opnieuw contact opgenomen om een (vrijblijvende) keuze te maken uit de verschillende modellen.

Eens een beslissing genomen is over het passend model wordt dit door ons bijgeknipt en gepersonaliseerd.Er mag geen enkel verschil te merken zijn met uw oorspronkelijke coupe.Tevens wordt er door ons uitleg verschaft over de verzorging en onderhoud van uw haarprothese.Er is een gamma produkten beschikbaar om het onderhoud optimaal te laten verlopen.U krijgt een passende begeleiding aangeboden om uw haarprothese aan te brengen.De eerste maanden kan u bij ons (gratis) terecht voor het onderhoud en verzorging van uw haarprothese.

Deze begeleiding gebeurt vanzelfsprekend in een sfeer van perfecte discretie, op ons adres te Roeselare, in het ziekenhuis of bij u thuis.

Pruiken helpen genezen

Voel je beter

Een belangrijke therapie in het verwerkings- en genezingsproces van kankerpatiënten is hen naar buiten laten komen, onder de mensen, na een chemotherapie. Een aangepaste haarprothese en een geslaagde gelaatsverzorging , m.a.w. terug het gevoel hebben dat je mooi bent, is daartoe een uitstekend middel. Ons pruikenadviescentrum focust op deze materie

Geen dokter!

We zijn geen dokter , maar zijn ervan overtuigd dat een aangepaste pruik en een gezichtsverzorging al een stap in het verwerkings- en genezingsproces zijn. De eerste dagen nadat men te weten is gekomen dat men kanker heeft, moet men dit onrustwekkend nieuws eerst verwerken. Daarna is het een kwestie on zo vlug mogelijk terug onder de mensen te komen. Dat kan als men er zich klaar en mooi genoeg voor voelt. Daarbij helpen wij u. Vele mensen komen bij mij langs met grote onzekerheid. Ik ontvang u op een discrete manier , zal u eerlijk en deskundig adviseren en probeer uw juiste zelfbeeld terug te herstellen. Zekerheid geeft kracht om dagelijks de confrontatie met uw ziekte aan te gaan en om uw sociale leven niet te laten lijden. Uw leven zo goed mogelijk verder kunnen leiden, helpt u om strijdbaar te blijven.

Degelijk advies

We wensen te benadrukken dat we in de eerste plaats goed willen adviseren. U komt een eerste keer totaal vrijblijvend langs en bent tot niets verplicht. Het is pas nadat u overtuigd bent van onze aanpak en met uw volle toestemming, dat we overgaan tot het kiezen van een een pruik en de verzorging die erbij hoort. Wij leren u hoe u bepaalde zaken zelf kunt, maar voor de verdere verzorging van de haarstukken en uw voorkomen kunt u desgewenst ook altijd op ons rekenen.

Trendy oplossing

Pruiken waren niet altijd even trendy maar de nieuwste therapieën creëren ook hier weer een nieuwe nood. Een vrouw wil graag op haar mooist voor de dag komen. Het gebruik van de pruik (dagelijks dragen of bvb enkel dragen voor specifiek gelegenheden) en de gewenste kwaliteit, zal de keuze voor het type haarstuk beïnvloeden. Hoedanook , u mag er zeker van zijn dat er prachtige en zeer trendy modellen beschikbaar zijn, die afhankelijk van methode (machinaal bewerkt of handmatig ingeplant) en budget, mooie tot zeer mooie resultaten opleveren.

© Pruikenadvies Centrum 2021 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookieverklaring | Site by Plenso
Ok Meer info
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren